Selecteer een pagina

Ik ben Sanne. Sinds juni 2014 moeder van het mooiste meisje van de wereld. Een spiegelreflexcamera stond toen al jaren in mijn kast, om tevoorschijn te komen tijdens vakanties naar verre, tropische oorden. Maar toen Lena geboren was realiseerde ik me dat het allermooiste gewoon bij mij in de woonkamer lag. Steeds vaker zette ik haar voor mijn lens. Op zoek naar de mooiste lichtinval, de leukste compositie, de fijnste details. Steeds meer vrienden en familie kregen kinderen en ook van hun baby’s en kindjes mocht ik herinneringen voor eeuwig vastleggen. En zo ontstond een portfolio waar ik best een beetje trots op ben.

Het liefst fotografeer ik baby’s en kinderen in hun natuurlijke omgeving. Spelend met hun speelgoed, rennend door het bos, rollend door het zand. Niet te geposeerd, maar onbevangen en vrolijk: precies zoals ze zo graag zijn.

Wil jij mij ontvangen om foto’s te maken van jouw baby(s), kindje(s) of zwangere buik? Dat zou een eer zijn! Stuur me een mailtje, zodat we kennis kunnen maken. Ik hoor graag jullie wensen ❤

Via onderstaand formulier kan je contact met me opnemen:

15 + 11 =